Verzeker uw auto in België:
Bespaar gemiddeld € 259,- per jaar!

Autoverzekering in België

autoverzekering in België

Verzeker uw auto online in België

Polisa.be is de belangrijkste online verzekeraar voor Midden- en Oost-Europeanen in België. Bij ons kunnen klanten de beste autoverzekering op maat krijgen en bovendien tegen de beste prijs. Polisa.be biedt een breed scala aan autoverzekeringen, waaronder de verplichte BA-polis, BA + Mini omnium en full-omnium.

Hoeveel kost een autoverzekering in België

De prijs van een autoverzekering in België hangt af van een aantal factoren, zoals het merk, model en de leeftijd van het voertuig, het type verzekering dat de bestuurder kiest en het rijverleden. Zo kan het verzekeren van een 5 jaar oude personenauto met een minimale dekking tussen de €500 en €1.000 per jaar kosten, afhankelijk van de gekozen verzekeraar. Een autoverzekering met volledige dekking kan duurder zijn, maar biedt meer bescherming.

U kunt uw premie gratis en vrijblijvend berekenen in onze online calculator!

Autoverzekering – bespaar op uw polis

Om te besparen op uw autoverzekering, kunt u overwegen om uw kortingen voor het schadevrij rijden uit het buitenland over te dragen. Polisa.be biedt kortingen aan voor mensen die een voertuig bezaten in een ander land voordat ze naar België verhuisden. Hiermee bespaart u op de kosten van uw autoverzekering. Om van deze mogelijkheid gebruik te kunnen maken, dient u uw verzekeraar de relevante documenten te bezorgen die uw schadevrije jaren uit het buitenland kunnen aantonen. Neem contact op met onze adviseurs om meer informatie te krijgen over dit stappenplan.

Belgische verzekering en service in je eigen taal

De klantenservice van Polisa.be in België is een groot pluspunt voor personen die uitstekende service in hun eigen taal wensen te krijgen. Alle formaliteiten en processen met betrekking tot regelen van een autoverzekering worden uitgebreid uitgelegd en zijn gemakkelijk te begrijpen. Alle vragen worden snel opgelost door contact op te nemen met onze specialisten. Een autoverzekering bij Polisa.be biedt ook handige en veilige betalingsoplossingen voor uw verzekering. Neem contact op met onze adviseur op 024 217 148 of stuur een e-mail naar info@polisa.be.

Wij helpen u graag.

Hulp nodig? Bellen Contact